Enchanté 2 (2013) (Heftet)

Fransk II Vg2

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 296
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202399375
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Fransk 2
Nivå: Vg2
Komponent: Alt-i-ett-bok
Omtale Enchanté 2 (2013)
MER VEKT PÅ GRAMMATIKK – RIKTIGERE PROGRESJON
2013-utgaven av Enchanté 2 vil i likhet med den reviderte utgaven av Enchanté 1 fremstå som ryddig og oversiktlig og mer overkommelig enn den første utgaven.Grammatikkprogresjonen er noe brattere enn tidligere, og vanskelighetsgraden er lagt på et mer passende nivå. Flere nye grammatikktemaer er kommet til, sammen med mer utfordrende oppgavevarianter. Både i kapitteltekster, civilisation- og coin culturel-tekster finner eleven interessant og engasjerende innhold om Frankrike og franskspråklige områder som samtidig ikke byr på altfor store språklige utfordringer. I tillegg vil det finnes supplerende tekster samt et bredt oppgavetilfang på elevnettstedet.
Elevnettstsdet er åpent og gratis som før.

LÆRERNETTSTEDET
På det lisensbelagte lærernettstedet til Enchanté 2 finner læreren prøver og fasiter, undervisningsopplegg, videoer, lydfiler og mange andre nyttige ressurser.

ANDRE KOMPONENTER
Elevnettsteder gratis
Lærernettsteder - årstrinnslisens

Lisens til lærernettstedet kan kun kjøpes i vår nettbutikk: www.cdu.no av ansatte som er knyttet til en skole. Se veiledning for hvordan du går fram for å skaffe deg lisens
Du må være registret med brukernanvn og passord på www.cdu.no - og innlogget- for å kjøpe lisens. Passordet gir deg tilgang til cdu.no og til ALLE lisenser du har kjøpt eller har på prøve fra Cappelen Damm. Lærerlisensen til Enchanté 2 er en årstrinnslisens for én bruker og gjelder for et skoleår.

Til toppen

Flere bøker av Hilda Hønsi: