Engelsk 1+2 fra Cappelen Damm Workbook (Heftet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 152
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål / Nynorsk
ISBN/EAN: 9788202560270
Alder: 6 - 7
Læreplan: Fagfornyelsen
Fag: Engelsk
Nivå: 1. trinn, 2. trinn
Komponent: Alt-i-ett-bok
Omtale Engelsk 1+2 fra Cappelen Damm Workbook

Boka inneholder varierte oppgaver der elevene øver og lærer ord og uttrykk gjennom regler, rim og lek. Her er blant annet utfyllingsoppgaver som trener elevenes skriftlige ferdigheter, og lytteoppgaver, spill og myldrebilder som utgangspunkt for muntlig aktivitet og arbeid sammen med læringspartner.

Engelsk 1 + 2 Arbeidsbok består av 14 kapitler inndelt etter tema. Noen av temaene har oppgaver og opplegg som er tilpasset både 1. og 2. trinn, mens noen er kun for 2. trinn. Kapitlene er tydelig merket ut fra hva som anbefales på hvilket trinn. Til hvert kapittel er det en kapittelstart som består av en fargerik stor illustrasjon og en ordbank med ord og uttrykk. Kapittelstarten er et fint utgangspunkt for samtale om temaet. Boka er lagt opp slik at når elevene skal lære noe nytt, repeterer de samtidig noe av det de tidligere har lært. Dette sikrer systematisk innlæring og jevn progresjon.

En felles bok for både 1. og 2. trinn gir elevene og læreren et utmerket utgangspunkt for repetisjon, og god oversikt over det elevene skal lære i begynneropplæringen.

Til toppen