Engler på akutten (Heftet)

inspirerende og sanne historier fra en lege som jobber på akutten

Forfatter:

Karina Loka (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 257
Forlag: Hermon
Språk: Bokmål
Originaltittel: Angels in the ER
Oversatt av: Loka, Karina
ISBN/EAN: 9788230212769
Kategori: Familie og helse
Omtale Engler på akutten
Hvis du ikke tror på engler ... burde du tilbringe litt tid på nærmeste akuttmottak. Da vil du finne ut at engler virkelig eksisterer. Noen i form av sykepleiere, noen få som leger, og mange er vanlige medmennesker.

... Noen ganger må du lete lenge for å få øye på vingene deres, som med den stive avdelingssykepleieren Virginia Granger. Hennes medfølende hjerte er godt skjult bak et stålblikk som kan få selv den mest aggressive pasienten til å sitte helt stille.
... Noen ganger får de deg til å smile, som William Purvis - alias «Max Bruiser» - en muskelbunt av en profesjonell bryter som havner på akuttmottaket etter et sammenstøt med en uventet motstander.
... Og noen ganger må du skjerme øynene fra gløden som omgir dem, som med astmatikeren Macey Love. Bestemmelsen om å elske de to barnebarna hun hadde ansvaret for - og alle andre hun møtte - ble uttrykt i det strålende smilet hennes.

I disse sanne historiene får du et innblikk i gledene og utfordringene i livet til mennesker som deg og meg. Noen av historiene maner til ettertanke, noen er bare til å smile av, og noen får hjertet ditt til å slå raskere. Sammen med disse personene kan du granske ditt eget hjerte for å finne veien til nåde og fred midt i mørket, og for å finne ut hvordan du kan leve i lyset.

Til toppen