Et stjålet liv av Nancy Richler (Ebok)
Ebok

Et stjålet liv (Ebok)

Forfatter:

Kia Halling (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.28 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Pax
Språk: Bokmål
Originaltittel: Imposter Bride
Oversatt av: Halling, Kia
ISBN/EAN: 9788253037028
Kategori: Romaner
Omtale Et stjålet liv
Når den gåtefulle Lily Azerov ankommer Montreal som postordrebrud i etterkant av 2. verdenskrig, blir det raskt klart at hun ikke er den hun sier hun er. Hun prøver å tilpasse seg sitt nye liv, men en dag forsvinner hun brått, og etterlater seg en nyfødt datter, en ektemann, en dagbok skrevet på jiddisk, og en mengde ubesvarte spørsmål. Hvem er hun egentlig, og hva fikk henne til å forlate sin nye familie? I årene som følger blir det opp til datteren Ruth å prøve å finne svarene om moren hun aldri har kjent. Med sin prisvinnende tredje roman har Nancy Richler skrevet en medrivende og bevegende fortelling om hvordan krigens hendelser og valg fortsetter å gripe inn i livene til dem som har opplevd den - og til familiene deres. Richler skriver innsiktsfullt og knakende godt om familie og identitet, om savnet etter en mor og et dypt ønske om å finne sin plass i verden - både i den store verden, og i den lille, blant familie og venner i barndommens velkjente nabolag.

Til toppen

Anmeldelser av Et stjålet liv

«Endelig er Richler tilbake, og med et elegant, ambisiøst, fullendt nytt verk ...Der Your Mouth is Lovely hadde ekko av Tolstoj, Babel og Brontë, har Richler med denne nye romanen trygt funnet sin helt egen stemme.» 
The Globe and Mail

«Nydelig skrevet … en historie som skarpsindig viser fram de ubeskrivelige tapene som kan følge med det å være menneske.»
The New York Times

«Richler er på høyden av sin litterære styrke.» 
National Post

«Vakkert … En finpenslet karakterstudie.» 
Winnipeg Free Press

Til toppen