Levende norsk (Heftet)

en innføringsbok i norsk for utenlandske studenter

Forfatter:

og

Legg i ønskeliste

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 140
Illustratør: Brøgger, Lilian
Forlag: Portal Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Aktivt dansk
ISBN/EAN: 9788283140514
Kategori: Språk
Omtale Levende norsk
Levende norsk er ei innføringsbok i norsk (bokmål) for utenlandske studenter og andre som ønsker å lære å snakke norsk. Hovedfokuset i boka er norsk som kommunikasjonsmiddel, et levende, moderne norsk som det snakkes i dag.

Levende norsk er beregnet til begynnerundervisning, men den kan også brukes for å gjenoppfriske det grunnleggende ordforrådet og de viktigste grammatiske strukturene for dem som allerede har lært norsk ei stund. Levende norsk er ei bearbeidet utgave av den danske innføringsboka Aktivt dansk fra Alfabeta forlag i København. Aktivt dansk ble utarbeidet av Lise Bostrup mens hun var lektor i dansk språk ved Westfälische Wilhelms Universität i Münster. Levende norsk er utarbeidet av Inger Egebakken mens hun var lektor i norsk språk og litteratur ved Université Marc Bloch i Strasbourg.

Til lærerverket er det også utarbeidet ei engelskspråklig bok med tittelen Levende norsk - Grammar and Word List for Beginners, og i denne forklares det språklige stoffet på et lett tilgjengelig engelsk.

Til toppen

Andre utgaver

Levende norsk
Bokmål Heftet 2008

Flere bøker av Inger Egebakken og Lise Bostrup: