Farg deg til ro. 100 fargeleggingsmotiver for meditasjon og avslapning (Andre trykte artikler)

Forfatter:

Angela Porter (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Andre trykte artikler
Utgivelsesår: 2015
Illustratør: Porter, Angela
Forlag: Spektrum
ISBN/EAN: 9788231609384
Omtale Farg deg til ro. 100 fargeleggingsmotiver for meditasjon og avslapning

Finn roen med denne flotte fargeleggingsboka for voksne. 100 motiver til mediterende avslapning.

Hverdagene blir stadig travlere. Teknologien gjør oss mer oppkoblet og tilgjengelig for jobb, oppgaver og stress. Denne fargeleggingsboka er laget for travle voksne som trenger å roe ned og finne harmoni. Kunstterapeuten Lacy Mucklow og kunstneren Angela Porter har laget 100 motiver du kan bruke til mediterende avslapning. Motivene er ordnet i seks kapitler med terapeutiske emner: Mandalaer, Vannlandskaper, Skogslandskaper, Geometriske mønstre, Flora og fauna og Naturlige mønstre.

Du vil raskt oppdage hvor godt det føles å sette blyanten (eller fargestiften) mot papiret og kanalisere hverdagsstresset over i en beroligende, avslappende prosess.

«Farg deg til ro» er en sunn og naturlig metode for å kanalisere bort dagliglivets stress. Finn roen med farger!

Lacy Mucklow er offentlig autorisert kunstterapeut og har praktisert kunstterapi i USA siden 1999. Hun har erfaring med behandling og forebygging av mange typer mentale plager ved skoler, i hjemmebasert behandling og ved sykehus, og hun har arbeidet med både ungdommer, familier og voksne. Lacy har en bachelorgrad i psykologi og en mastergrad i kunstterapi.

Angela Porter Angela Porter bor i Wales og er en selvlært kunstner som finner inspirasjon i naturen, og særlig fra ammonitter og andre fossiler. Mange av hennes arbeider er abstrakte med bølgende linjer, former og farger som gir struktur og detaljer i verkene. Hun arbeider med tekniske penner, akvarell, blekk, fargeblyanter og metallfarger.

Til toppen