Feilfri (Heftet)

Serie: Små, søte løgnere 2

Forfatter:

Torleif Sjøgren-Erichsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 298
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Flawless
Oversatt av: Sjøgren-Erichsen, Torleif
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788205396982
Kategori: Ungdomsbøker
Alder: 12 - 16
Omtale Feilfri
Pocketutgave av andre bok i den umulig-å-legge-fra-seg-serien
bøkene bakTV-serien PRETTY LITTLE LIARS.

Aria, Hanna, Spencer og Emily ? fire vakre og bekymringsløse jenter som lever perfekte og bekymringsløse liv i den idylliske og eksklusive forstaden Rosewood i staten Pennsylvania.
Eller? Selv de yndigste smil kan skjule mørke hemmeligheter.
Små, søte løgnere er oversatt til flere språk, og er bestselgere i USA. Det er foreløpig åtte titler i serien, som nå filmatiseres for TV
Handling:
I den eksklusive forstaden Rosewood, Pennsylvania, der de søteste smil skjuler de mørkeste hemmeligheter, har fire søte små ikke vært HELT snille ...Spencer stjal søsterens kjæreste. Aria har fått hjertet sitt knust av engelsklæreren. Emily liker den nye venninnen Maya ... som litt mer enn en venn. Hanna er besatt av å være perfekt, og besettelsen har en høy pris. Men den verste hemmeligheten av dem alle, er så skandaløs og fryktelig at den fullstendig kan ødelgge de perfekte små livene deres.Og en som kaller seg "A" truer med å gjøre nettopp det.Først trodde de A var Allison, venninnen som forsvant tre år tidligere. Men så blir Allison funnet. Død. Kan A være Melissa, Spencers megastrebete søster? Eller Maya, som helst vil ha Emily helt for seg selv? Eller kanskje Toby, den mystiske, creepy fyren som forsvant rett etter Allison?En ting er sikkert: A har nok på dem til å begrave dem levende. Og hver sammenkrøllete lapp, onskapsfulle mail og hevngjerrige melding A sender, leder jentene nærmere stupet.

Til toppen

Andre utgaver

Flawless
Engelsk Heftet 2010
Bøker i serien