Fem dager igjen av Julie Lawson Timmer (Ebok)
Ebok

Fem dager igjen (Ebok)

Forfatter:

Hilde Rød-Larsen (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2015
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.89 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Vigmostad Bjørke
Språk: Bokmål
Originaltittel: Five days left
Oversatt av: Rød-Larsen, Hilde
ISBN/EAN: 9788241910623
Kategori: Romaner
Omtale Fem dager igjen
De umulige tingene vi gjør for kjærligheten

Mara Nichols er en kjærlig ektefelle og mor, en elsket datter og en suksessrik advokat. Hun har blitt diagnostisert med en sykdom som bare har én utgang og har gitt seg selv fem dager til å ta farvel.

Scott Coffman bor på en helt annen kant av landet og er fosterfar for en gutt på åtte år. Scott står over for sin egen fem dager-lange nedtelling før hans elskede fostersønn skal føres tilbake til sin biologiske mor.

Scott og Mara blir kjent via et internettforum. Vennskapet som oppstår hjelper dem gjennom den vanskeligste og mest avgjørende uken i deres liv.

Fem dager igjen utforsker kjærlighetens og utholdenhetens grenser, og de hjerteskjærende beslutningene foreldre enkelte ganger må fatte. Julie Lawson Timmer håndterer ømtålige temaer med dyp menneskelig innsikt. Hun forteller en gripende, men likevel oppløftende historie som leseren vil bære med seg lenge etter at siste side er lest.

«En enestående debut!»
Publishers Weekly

«En imponerende, hjerteskjærende roman det ikke er mulig å legge fra seg.»
Booklist

Julie Lawson Timmer vokste opp i Canada og bor nå i Michigan, USA sammen med mann, fire tenåringer og to labradorer. Hun jobber som advokat og skriver på sin andre roman. Fem dager igjen utkom i USA i 2014 og fikk stormende mottakelse. Boken er under oversettelse i 17 land.

Til toppen

Andre utgaver

Five days left
Engelsk Heftet 2014