Fermentert mat (Innbundet)

ekte og godt, helt fra bunnen

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 173
Forlag: Gursli Berg forl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293311621
Kategori: Mat og drikke
Omtale Fermentert mat
Fermentering er både trendy og sunt, og så smaker det veldig godt! På stjernerestauranter som Maaemo serveres det flere retter med fermentert mat. Fermentering er en gammel konserveringsmetode som på kort tid har blitt veldig populær.

Fermentert mat er en kokebok full av matglede og sunne og smakfulle oppskrifter.
Du lærer å lage mat på tradisjonelt vis, slik bestemor gjorde, mat med lang holdbarhet og full av smaker som for mange er gått i glemmeboken, eller kanskje aldri har smakt. I tillegg til grunnoppskrifter som surdeig, surkål, kimchi, yoghurt, ketchup, chilipasta, ingefærøl og kombucha, får du også vite hvordan du kan servere dette i hverdagen.

Til toppen

Flere bøker av Anne Elisabeth Scheen: