Fly, sommerfugl (Innbundet)

Forfatter:

Mari Johanne Müller (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 320
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Fly, Butterfly
Oversatt av: Müller, Mari Johanne
ISBN/EAN: 9788202668822
Kategori: Romaner

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Omtale Fly, sommerfugl

En inspirasjonsroman for ditt private og profesjonelle liv

Maya Williams er en ambisiøs og hardtarbeidende businesskvinne bosatt i New York, på full fart opp karrierestigen omkranset av mannssjåvinistiske ledere. Da hun blir sendt til øya Kaua’i på Hawaii for å holde et innlegg på en konferanse, blir hun nødt til å ta et valg som kan sette hele hennes karriere på spill.

På Kaua'i opplever Maya det chille øylivet for første gang, og da hun møter mennesker som åpner øynene for andre måter å tenke på, begynner hun å se livet, jobben, kjærligheten og seg selv i et helt nytt lys.

Men Maya må etter hvert hjem igjen til New York og forretningslivet. Klarer hun å leve etter sine nye livsfilosofier og fremdeles gjøre suksess? Og vil hennes personlige og profesjonelle forvandling gi henne lykken og friheten hun drømmer om?

Fly, sommerfugl er Annicken R. Days debutroman. Den ble opprinnelig skrevet på engelsk og utgitt i USA høsten 2019. Boken er nå oversatt til norsk, i tett samarbeid med forfatteren.

«En viktig roman som favner både ledelse, selvutvikling og herlig underholdning med spenning og romantikk. Boken traff meg midt i hjertet, da jeg har grunnleggende tro på at ærlighet og medmenneskelighet lønner seg også i business, og samtidig har erfart at jobb kan bli så altoppslukende at man nesten mister seg selv. Anbefales å det varmeste!» Hilde Midthjell, næringslivsleder og investor

«En inspirerende bok om personlig og profesjonell forandring, og om hvor viktig det er å ha ekte glede i livet – også innenfor business. Til alle menn: Dere burde også lese denne boken!» Thomas Erikson, bestselgende forfatter av Omgitt av idioter

«En pageturner som trekker deg inn og får deg til å nikke gjenkjennende, le høyt og til slutt gråte av empati. Dette er en mektig bok som med sin energi kan inspirere til forandring.» Amy Brann, forfatter av Engaged, Make Your Brain Work og Neuroscience for Coaches

Til toppen

Andre utgaver

Fly, sommerfugl
Bokmål Ebok 2020
Fly, sommerfugl
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020
Anmeldelser Fly, sommerfugl

En inspirerende bok om personlig og profesjonell forandring, og om hvor viktig det er å ha ekte glede i livet – også innenfor business. Til alle menn: Dere burde også lese denne boken!
Thomas Erikson, bestselgende forfatter av Omgitt av idioter


Annicken R. Day har en egen evne til å gjøre byråkratiske firmaer om til arbeidsplasser som syder av kreativitet og glede. Med sin debutroman viser hun at hun også har et talent for å skape fortellinger om å forandre seg selv.
Adam Grant, New York Times bestselgende forfattter av Originals og Give and Take


Fly, sommerfugl er en pageturner som trekker deg inn og får deg til å nikke gjenkjennende, le høyt og til slutt gråte av empati. Dette er en mektig som med sin energi kan inspirere til forandring.
Amy Brann, forfatter av EngagedMake Your Brain Work og Neuroscience for Coaches.

Til toppen