Fly, sommerfugl av Annicken R. Day (Ebok)
Ebok

Fly, sommerfugl (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2020
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.14 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Fly, Butterfly
ISBN/EAN: 9788202684556
Kategori: Romaner , Romaner og Skjønnlitteratur
Omtale Fly, sommerfugl

EN INSPIRASJONSROMAN FOR DITT PRIVATE OG PROFESJONELLE LIV

Maya Williams er en ambisiøs, hardtarbeidende businesskvinne bosatt i New York, på full fart opp karrierestigen omkranset av sexistiske, mannlige ledere. Da hun blir sendt til den hawaiiske øya Kaua’i for å holde et innlegg på en konferanse, blir hun nødt til å ta et valg som kan sette hele karrieren på spill.

På Kaua'i opplever Maya det chille øylivet for første gang, og når hun møter mennesker som har åpnet øynene for forskjellige måter å tenke på, begynner hun å se livet, jobben, kjærligheten og seg selv i et helt nytt lys.

Men Maya må hjem igjen til New York og forretningslivet. Hvordan skal hun kunne implementere sine nye filosofier og kunnskaper og fremdeles gjøre suksess? Og vil hennes personlige og profesjonelle forvandling gi henne lykken og friheten hun drømmer om?

Fly, sommerfugl er Annicken R. Days debutroman. Den ble opprinnelig skrevet på engelsk og utgitt i USA høsten 2019. Boken er nå oversatt til norsk, i tett samarbeid med forfatteren, og utgis av Cappelen Damm høsten 2020.

Til toppen

Andre utgaver

Fly, sommerfugl
Bokmål Innbundet 2020
Fly, sommerfugl
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020
Fly, sommerfugl
Bokmål Heftet 2021
Anmeldelser Fly, sommerfugl

En inspirerende bok om personlig og profesjonell forandring, og om hvor viktig det er å ha ekte glede i livet – også innenfor business. Til alle menn: Dere burde også lese denne boken!
Thomas Erikson, bestselgende forfatter av Omgitt av idioter


Annicken R. Day har en egen evne til å gjøre byråkratiske firmaer om til arbeidsplasser som syder av kreativitet og glede. Med sin debutroman viser hun at hun også har et talent for å skape fortellinger om å forandre seg selv.
Adam Grant, New York Times bestselgende forfattter av Originals og Give and Take


Fly, sommerfugl er en pageturner som trekker deg inn og får deg til å nikke gjenkjennende, le høyt og til slutt gråte av empati. Dette er en mektig som med sin energi kan inspirere til forandring.
Amy Brann, forfatter av EngagedMake Your Brain Work og Neuroscience for Coaches.

Til toppen