Født på en søndag av PeKå Englund (Ebok)
Ebok

Født på en søndag (Ebok)

Serie: Silke-serien 

Forfatter:

Hege Frydenlund (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2016
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.04 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Vigmostad Bjørke
Språk: Bokmål
Originaltittel: Född på en söndag
Oversatt av: Frydenlund, Hege
Serie:
ISBN/EAN: 9788282701273
Kategori: Romaner
Omtale Født på en søndag
Født på en søndag er en oppvekstskildring som gjerne kan sammenlignes med Lasse Hallströms film Mitt liv som hund og Marianne Fredrikssons roman Simon og eiketrærne.

Jalles mamma er ikke til å stole på. Hun kan være lutter glede og skinne som en sol, men plutselig blir hun svart i øynene og gjør syv år gamle Jalles liv til et helvete. Jalles redning blir morens kjæreste, Sten. Han tar Jalle med seg til byggeplassen der han arbeider, og introduserer ham for opera, fotball og Tintins fantastiske verden.
Som voksen blir Jalle en etterspurt merkevareekspert, og han tror selv at de eneste minnene han har igjen fra barndommen, er samlingen med Tintin-figurer. Men han tar feil. Da han møter Stockholmsoperaens nye stjerneskudd Hanna Kjöle, blandes plutselig fortid og nåtid sammen, og Jalle tvinges til å ta et oppgjør med barndommens mareritt

PeKå Englund (f. 1968) deler sin tid mellom Örebro og Stockholm. Han arbeider som journalist og forretningsutvikler innen mediebransjen. Han valgte journalistyrket fordi det var en fin måte å kunne skrive på, samtidig som han kunne holde sitt løfte om aldri å bli forfatter som sin eksentriske morfar. Mens han var ung, begynte morfaren på en roman og arbeidet siden med det samme mesterverket helt til han døde - uten å bli ferdig. Nå har PeKå brutt det løftet.

Oversatt av Hege Frydenlund.

Til toppen

Bøker i serien