Fokus (Heftet)

samfunnsfag

Forfatter:

, , og

Forfatter: , , og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 160
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788203348259
Omtale Fokus
FOKUS Samfunnsfag forenklet er tilpasset elever som har behov for en mindre omfangsrik bok i samfunnsfag på Vg1 og Vg2 enn FOKUS. Tekstmengden i den forenklede utgaven er derfor redusert, språket er enklere og setningene kortere - men det er fremdeles mye å bryne seg på.

Elever med motivasjonsproblemer, lese- og konsentrasjonsvansker lærer ikke av å lese en tekst, men av aktiviteten de gjør i forbindelse med lesningen. I den forenklede utgaven er oppgavene derfor flyttet fra siste side i kapitlet til det avsnittet de hører til. Det vil si at det er kort avstand mellom teksten og oppgavene. Hvert kapittel avsluttes med en "Prøv deg"-oppgave, som krever mer refleksjon og anvendelse av kunnskap enn de øvrige oppgavene i kapitlet.

FOKUS Samfunnsfag forenklet følger strukturen i den ordinære utgaven, slik at de to utgavene kan brukes i samme klasserom - og slik at det er enkelt for eleven å veksle mellom de to utgavene. Den forenklede utgaven dekker ikke alle målene i læreplanen, men gir en grunnleggende innføring i faget.

Til toppen

Andre utgaver

Fokus
Nynorsk Heftet 2014
Fokus
Nynorsk Heftet 2021

Flere bøker av Mette Haraldsen, Jostein Ryssevik, Olaug Strand og Mette Mari Wold: