Folkes paradis (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2003
Antall sider: 278
Forlag: Fontene forl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788299545617
Kategori: Romaner
Omtale Folkes paradis
Det strengt regulerte A-4 livet ble til slutt for mye av det gode for trebarnsfaren Folke, og han lot seg, uten å yte nevneverdig motstand, bli hodestups forelsket i Solvår, den smellvakre sekretæren ved skolen hvor han jobbet. Det skulle komme til å bli starten på et eventyr han aldri kunne ha forestilt seg rekkevidden av.
Veien mot Folkes paradis fører ham først til det myke isbjørnskinnet foran peisen i Solvårs og hennes bortreiste manns luksuriøse villa - så til uante opplevelser i det historiske, men også i det lettlivede, London, videre til englestøvets Miami Beach og endelig.drømmenes Bahamas. For så ved reisens slutt å havne i et ganske annet paradis enn han hadde tenkt seg...
"Folkes paradis" bugner av romantikk, erotikk, bisarre opplevelser, fandenskap, og skildringer av kjente såvel som eksotiske miljøer - alt rystet sammen til en spennende og pirrende cocktail som muligens kan føre leserens tanker og lyster inn i samme baner som Folkes - skjønt, om så skulle skje, med håp om at utfallet ikke må bli det samme.

Til toppen