Forstoppet av Vegard Svingen og Øyvind Skogly Pedersen (Ebok)
Ebok

Forstoppet (Ebok)

Serie: Historier fra Mellomtiden 1

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2018
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.33 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Enterteller Media
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788283930108
Kategori: Romaner
Omtale Forstoppet
I Mellomtiden kan alt skje!

Presidentens verden skal snart snus på hodet i denne hysterisk morsomme fortellingen om makt, politikk og et uregjerlig toalett.

Under et toppmøte med verdens ledere står en president overfor sitt livs største utfordring: Et tett toalett. Hva skal en mann gjøre? Gå ut fra do, og late som ingenting? Eller, ta saken i egne hender?

Historier fra Mellomtiden er sjokkerende morsomme, smått absurde, spennende og actionfylte fortellinger for deg som vil ha det kort og godt!

Hver historie er en avsluttende fortelling; perfekt om du har lyst til å lese, men har knapt med tid, eller du trenger å slå i hjel en halvtime på toget, eller du ligger hjemme under dyna med rennende nese og trenger litt oppkvikkende og morsom underholdning, eller du har lyst til å gå inn i - og ut av - et uoppdaget univers i løpet av lunchen.

Når enn du vil ha en pause fra hva som helst annet - Historier fra Mellomtiden er det du trenger!


FORFATTERNE

Vi vokste opp i de dype, mystiske skoger på det indre Østlandet, hvor fantasien vår ble nedsyltet i eventyr om skumle troll, tvilsomme tusser og labile nisser. Det fantes ikke tvil i vår sjel om at den livsfarlige nøkken holdt fuktig hus i alle tjern, bekker, elver, og sjøer - alltid klar til å lokke oss vekk, for å koke suppe på oss, og ete oss. Åh, slike lidelser ...

Dette, kombinert med timevis lesing av tegneserier, TV-titting, dataspill, og kino, skapte et kronisk begjær etter å fortelle historier. Via band, revyer, kabareter, teater, impro og TV-programmer, har vi havnet her: forfattere av Historier fra Mellomtiden. Åh, slike nytelser ...

Vi liker også mat, samt å være glad og fornøyd.

Vi sees i Mellomtiden!
Svingen & Pedersen

Til toppen

Flere bøker av Vegard Svingen og Øyvind Skogly Pedersen:

Bøker i serien