Forunderlige øyeblikk (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2003
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202231101
Omtale Forunderlige øyeblikk
Høsten 2003 har Inge Eidsvåg vært kåsør i NRK i 25 år. Til jubileet har han bearbeidet et utvalg tekster som fortjener en lengre varighet enn den muntlige kåseriformen. Kloke ord til ettertanke og glede for hans trofaste , store publikum.

Livet består av øyeblikk, ett og ett. De fleste glemmes, men noen forblir i sinnet som en sødme eller uro. De ber om ord og tankens lys.

Inge Eidsvåg har vært kåsør i NRK i 25 år.
I løpet av disse årene har han delt mange øyeblikk - og tanker - med sine lyttere.

I Forunderlige øyeblikk har han gjort et kresent utvalg av sine refleksjoner, redigert, pusset og utvidet. Det er ordbilder til forundring og ettertanke, formidlet med klokskap og varm humor. Han skriver om Astrid og sommerfuglene, kveldsgrauten på Naustbakken, Hamsun og Mykle, de lyriske fattighus, vekkelsens vinder, poesien i et økseskaft, den doble dagen - og mye, mye mer.

Inge Eidsvågs tankeverden rommer stor kunnskap og et vidt spekter av temaer.
Hans tekster har med denne boka fått et fortjent liv utover det muntlige og flyktige, til berikelse og glede for enhver som vil følge ham på ferden.

Inge Eidsvåg har tidligere blant annet utgitt de kritikerroste bøkene: I livets labyrint (1996), Læreren, Betraktninger om kjærlighetens gjerninger (2000) og Når livet kaster skygger. Refleksjoner om mening, omsorg og trøst (2002).

Til toppen

Andre utgaver

Forunderlige øyeblikk
Bokmål Ebok 2010

Flere bøker av Inge Eidsvåg:

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: