Fotballmat (Innbundet)

mat for deg som trener

Forfatter:

Mette Møller (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 215
Illustratør: Møller, Mette
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205472969
Kategori: Mat og drikke
Omtale Fotballmat
Har du en som trener i familen er dette maten dere bør spise!

Fotballmat er en inspirerende kokebok for familier med aktive idrettsutøvere. Med ca. 90 oppskrifter står sunne og gode smaker i fokus, på alt fra middager og riktig mat før kamp og trening.- til gode lunsjbokser og frokosttips. Sammen med ordet idrettsglede hører også matglede. Barn og ungdom som trener daglig, trenger mye mat.- og de trenger næringsrik og god mat som er enkel å lage.
Fotballspilleren Mats Møller Dæhli (19) er kjent fra sin tid på ungdomsakademiet til Manchester United, fra Molde, Premier League-klubben Cardiff, og ikke minst landslaget. Han har alltid vært glad i mat, og han bruker mat som både glede, avslapning og restitusjon. Mats er alltid nøye med hva han spiser før og etter en kamp.
Mats' mor, fotojournalist Mette Møller, har gitt ut flere kokebøker, blant annet med Arne Brimi. Hun lager matspalter i Dagbladet. Mette er også fotballmamma. Hun har alltid vært opptatt av å lage variert og næringsrik mat, og gjennom årene har hun samlet mange oppskrifter. Nå deler hun dem i boka.Fotballmat, og håper å inspirere både barn og foreldre til å lage sunn og ekte mat.
Boken utgis i samarbeid med NFF.Thor Einar Andersen har skrevet innledningen.

Til toppen