Fra geek til chic (Innbundet)

Serie: Geek girl 1

Forfatter:

Pål Bistrup (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 377
Forlag: Spektrum
Språk: Bokmål
Originaltittel: Geek girl
Oversatt av: Bistrup, Pål
Serie:
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788231607236
Kategori: Ungdomsbøker
Alder: 12 - 16
Omtale Fra geek til chic
Den første Geek Girl-romanen fløy ut av hyllene og solgte 10 000 eksemplarer i Storbritannia på få uker. Den naive, selvbesatte, klumsete og irriterende håpløse, men samtidig lynskarpe og på sine områder trygge Harriet Manners har forført lesere og bloggere, som mener at den såre, men festlige fortellingen er umulig å legge fra seg, og at Harriet er en karakter man bare må forelske seg i.
Harriet Manners vet veldig mye. Hun vet at en katt har 32 muskler i hvert øre, at et gjennomsnittsmenneske ler 15 ganger per dag, og at man bruker peanøtter for å lage dynamitt. Det hun ikke vet, er hvorfor ingen på skolen liker henne. Ikke at Harriet er så opptatt av hva saueflokken mener, men de sårende slengbemerkningene fra skolens mest populære jente, Alexa, kunne hun ha spart seg for.
Da Harriet en dag blir oppdaget av et berømt modellbyrå, ser hun en sjanse til gi seg selv en helt ny start. Selv om det betyr at hun stjeler bestevenninnens drøm, provoserere erkefienden Alexa til raseri, ydmyker seg foran den råkjekke supermodellen Nick og må lyve for sine nærmeste. Med hjelp fra en overentusiastisk pappa og sin evige stalker, supergeeken Toby, går Harriet fra den ene fashionfadesen til den andre, bare for å finne ut at at folkene i motebransjen egentlig ikke liker henne så godt de heller. Det blir et kappløp med tiden. Kan Harriet makte å bli en annen før tilværelsen slik hun kjente den, har gått i full oppløsning og hun klumser til sitt nye liv totalt?

Til toppen

Andre utgaver

Geek girl
Engelsk Heftet 2015
Bøker i serien