Fridykking (Fleksibind)

lek og opplevelser under vann

Innbinding: Fleksibind
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 136
Forlag: Akilles
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788272862540
Kategori: Ungdomsbøker
Alder: 12 - 16
Omtale Fridykking
Havet ligger der, innbydende og hemmelighetsfullt. Under vannflata gjemmer en spennende verden seg. Den mørke overflata skjuler frodige tareskoger, undervannsskjær, bergvegger, kløfter, store sandbanker og et yrende dyreliv.

Som fridykker får du tilgang til denne verdenen.

Fridykking med snorkel, dykkermaske, svømmeføtter og luft fra egne lunger er en fantastisk opplevelse. Fridykking dekker alt fra det å flyte omkring i overflata med maske og snorkel, til avanserte konkurranseformer og undervannsjakt.

Denne boka passer for deg som skal ta et CMAS-kurs i fridykking, eller som bare vil lære mer om hva fridykking er. Norges Dykkeforbund har fridykkerkurs som passer de fleste. Har du fylt sju år og kan svømme, er nybegynnerkurset midt i blinken for deg. De videregående kursene gir de mer erfarne enda flere utfordringer og opplevelser!

Norges Dykkeforbund arbeider med tilrettelegging for at denne sporten skal kunne utøves på en trygg og forsvarlig måte. Meld deg inn i en klubb tilsluttet Norges Dykkeforbund og få venner med samme interesse.

God fornøyelse!

Til toppen

Andre utgaver

Fridykking
Bokmål Fleksibind 2018