Fritter shjiten (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 227
Forlag: Falck forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293039730
Kategori: Mat og drikke

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Omtale Fritter shjiten
«Fritter shjiten» er den første kokeboken til Top Chef-vinner Reneé Fagerhøi. Den sjenerøse og energiske trondhjemskokken knytter sine egne barndomsminner, musikkglede, film- og reiseopplevelser opp mot matrettene. Hun viser mangfoldet av kulinariske inspirasjonskilder. Med et nostaligisk bakteppe lager hun gammeldagse retter med personlig vri, klassiske retter med ny presentasjon og en mengde oppskrifter som sikkert er nye for de fleste.
Reneé Fagerhøi vokste opp på en antroposofisk Camphill-gård, gikk på Steinerskolen og kommer fra en vegetarfamilie. En grønnsaksrett skal ikke være «en god vegetarrett», men en deilig rett i seg selv. På et tidspunkt begynte Reneé å spise kjøtt - og gikk all in! Under mottoet «bruk hele dyret» viser hun hvordan du kan lage mat av så mye mer enn kylling og kjøttdeig. Gjennom denne boken får du inspirasjon til et stort spekter av retter. Det er kosemat til filmen, avantgardistiske middagsretter og eksotisk snacks.
Fritter shjiten» er spekket med små fortellinger, og er på den måten en hyllest til appetitten på livet!
Forordet i boken er skrevet av matkunstner Bent Stiansen (Statholdergaarden), som var dommer i Top Chef i 2016, da Reneé Fagerhøi gikk helt til topps i konkurransen. Siden Top Chef-seieren har Reneé realisert flere drømmer. Hun har skrevet denne kokeboken, giftet seg med Thomas og etablert Bula Neobistro (bulabistro.no) i Trondhjem, og for tiden jobbr hun som programleder i TV2s matprogram "Fingrene av fatet".
For tilsendelse av bilder/oppskrifter, intervjuavtale med Reneé Fagerhøi eller annet for presse kontakt Christer Falck falck@ccrecords.com

Til toppen