Frokost med Kolonihagen (Innbundet)

en hyllest til måltidet vi altfor ofte slurver med

Forfatter:

og

Kai Myhre (Illustratør)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 239
Illustratør: Myhre, Kai
Forlag: Vigmostad Bjørke
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788241909306
Kategori: Mat og drikke
Omtale Frokost med Kolonihagen
​Mange mennesker løper gjennom livet og får ikke med seg noe av det fineste, for eksempel en god frokost med dem du er mest glad i. Det å samle folk til frokost gir ro i sjelen. Frokost med Kolonihagen er en hyllest til et måltid som mange slurver med. Her finner du oppskrifter på alt fra hvordan man lager verdens beste eggerøre til mer avanserte oppskrifter som produksjon av egen ost. Alt fra hvordan frokosten kan nytes på 15 minutter, til 2 timer med inviterte gjester. Det tar bare seks minutter å koke et egg.

Kolonihagen tar oss med på en reise blant Norges mest lidenskapelige produsenter og deler sine favorittoppskrifter. Med fokus på de beste råvarene og de beste historiene inviteres leseren til frokost.

Om Kolonihagen:
Kolonihagen startet i 2004. Den gang som en abonnementsordning på de beste råvarene levert direkte på døren. Etter å ha bygget opp et nettverk av lokale og dedikerte produsenter utvidet Kolonihagen i 2007 med et eget bakeri. Kolonihagen Frogner så dagens lys i 2009. Kolonihagen velger lokale produsenter som lager råvarer med stor kjærlighet.

Til toppen

Flere bøker av Jon-Frede Engdahl og Jan-Sverre Syvertsen: