Fru Halds hage (Innbundet)

en litt annerledes hagebok fra en helt vanlig hage

Forfatter:

Ingeborg Kringeland Hald (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 176
Illustratør: Hald, Ingeborg Kringeland
Forlag: Commentum
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788282334013
Omtale Fru Halds hage
FRU HALDS HAGE er en annerledes bok om livet ien helt vanlig hage. Her kan du hente inspirasjontil din egen hage uansett hvor grønne fingredu har eller ikke har. Hvilke planter er det sominspirerer og fungerer? Hva er det som gjør atdet å være i hagen får en til å glemme både tidog sted og stresse ned i en travel hverdag?

I FRU HALDS HAGE får du vite hvordan livet er i forfatterens egenhage, og også hvordan mannen, oftest mot sin vilje, blir trukket med ihagearbeidet. En hagebok litt utenom det vanlige, men som allikeveler full av tips og fakta, og inspirasjon til hvordan du kan få din egendrømmehage, uansett om hagen din er liten eller stor eller hvor i landetden ligger.

INGEBORG KRINGELAND HALD har gjennom flere årjobbet som frilansjournalist og fotograf og levert stoff omhage og interiør til lokale publikasjoner på Haugalandet.I 2010 ga hun ut barneboken Albin Prek som bådeble nominert til Brageprisen og Kulturdepartementetsdebutantpris for barne- og ungdomsbøker. Hennes andrebarnebok, Gullkalven, kom i 2013.


Tittel: Fru Halds hage
Forfatter: Ingeborg Kringeland Hald
ISBN: 9788282334013
Format: 22x24
Innbundet

Til toppen

Flere bøker av Ingeborg Kringeland Hald: