Gabriel-koden (Heftet)

en fabel om lille Gabriel som ble engel på Jorden

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2005
Antall sider: 196
Forlag: Coach Imagine
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788299714914
Kategori: Romaner
Omtale Gabriel-koden
Gabriel-koden er den magiske historien om Lille Gabriel som lever sitt frie liv på planeten Rubin. Han lærer å reise mellom dimensjoner i det interdimensjonale kjøretøyet Merkaba. Han får flere spennende oppdrag fra Gud om å hjelpe menneskene på planeten Jorden. Lille Gabriel løser gåten om hvordan menneskene kan frigjøre seg psykologisk og følelsesmessig fra fortiden. Oppdragene hans tar oss mer enn 2000 år tilbake i tid og utover i fremtiden.

Fabelen om Lille Gabriel er en mystisk oppdagelsesreise på flere plan mot en ny tid. En tid på et høyere bevissthetsnivå med et utvidet livssyn. Gabriel-koden gir ny innsikt om hvilke sammenhenger som eksisterer i den menneskelige og universelle tilværelse på Jorden. Boken gir oppsiktsvekkende innsikt i den energien som knytter alt sammen og hvordan den kan benyttes i utviklingen av vårt eget unike liv og eksistens. Gabriel-koden får oss til å åpne øynene for noen av universets mysterier, blant annet det fenomenet vi kaller engler.

Gabriel-koden inneholder i tillegg en kraftfull meditasjonsøvelse. Boken gir også en oppskrift på hvordan en reise tilbake i ditt eget liv kan foregå. Det anbefales å benytte en sertifisert NLP Coach for å bistå deg med en slik tidsreise.

Til toppen

Flere bøker av Marianne Scheel: