Gaia og mennesket (Heftet)

mot en lysere fremtid

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 165
Forlag: Gaia Innovations
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788269043600
Kategori: Debatt og samfunn
Omtale Gaia og mennesket
Fra sammenbrudd til gjennombrudd

Mennesket og Gaia (planeten vi bor på) er i dag plaget av utallige problemer og kriser. Alt fra overforbruk, utnytting, korrupsjon og terrorisme til økonomisk ulikhet, fattigdom, helseproblemer og ensomhet.
På toppen av det hele har vi enorme miljøproblemer.

Disse problemene kan bare tas ved roten skal vi få til en varig løsning ellers blir det bare symptombehandling. Ved å identifisere kjerneårsakene til våre menneskeskapte problemer og kriser kan vi forandre disse «onde sirklene» vi har viklet oss inn i og skape varige «gylne sirkler».

Selv om vi ser mye sammenbrudd ute i samfunnet skjer det veldig mye gjennombrudd som ikke får den oppmerksomheten det hadde fortjent. Denne boken ønsker å bøte på det ved å tilby en mengde «nye» tanker, henvisninger til løsninger og måter å forbedre livene og samfunnet vårt.

Mennesket er under utvikling og møter nå voksesmerter i form av våre globale kriser. Ved å skifte fokus fra problemer til løsninger og fra symptomer til årsaker vil vi være godt i gang med å skape en ny verden til glede for oss selv og kommende generasjoner.

Til toppen

Andre utgaver

Gaia og mennesket
Bokmål Ebok 2016