Game av Barry Lyga (Ebok)
Ebok

Game (Ebok)

Forfatter:

Fartein Døvle Jonassen (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.29 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Game
Oversatt av: Jonassen, Fartein Døvle
ISBN/EAN: 9788205464681
Kategori: Ungdomsbøker
Alder: 12 - 16
Omtale Game
Fra den kritikerroste forfatteren Barry Lyga kommer den nervepirrende oppfølgeren til I Hunt Killers - og denne gangen er både innsatsen og dødstallet høyere.

På bordet foran morderen lå de fire mobiltelefoner. Billige. Bruk og kast. Morderen visste ikke hvilken av dem som ville ringe, så han sørget for å ha alle sammen ladet. De hadde kommet til ham sammen med flere andre i en eske, sendt fra et sted utenbys, med instruks om å holde dem ladet og påslått til enhver tid. For morderen kunne "utenbys" like gjerne ha vært månen.
New York var hjemme. New York var trygt. New York var jaktreservatet.
Hils på Jazz Dent: sønnen til verdens mest beryktede seriemorder.
Flere måneder er gått siden Jazz hjalp politiet i Lobo's Nod med å ta seriemorderen som gikk under navnet Imitatoren. Hver dag siden det har Jazz bebreidet seg selv fordi han indirekte hjalp faren med å rømme fra fengselet. Nå er Billy Dent på frifot, klar til å drepe igjen.
Jazz' ry har bredt seg langt ut over den søvnige hjembyens grenser, og når en iherdig etterforsker fra New York kommer på døra og ber om hjelp med en ny sak, kan ikke Jazz si nei. Hat-Dog-morderen terroriserer New York, og politiet famler i blinde.
Jazz har allerede oppklart én forbrytelse, men til en høy pris. Uskyldige mennesker ble drept på grunn av ham. Kan han gjøre opp for seg ved å ta Hat-Dog-morderen? Eller vil Jazz bli fanget i morderens blodige spill?
Og et sted der ute sitter Billy og følger med ... og venter.

Til toppen

Flere bøker av Barry Lyga: