Giftstrøm (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 432
Forlag: Vigmostad Bjørke
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788241907234
Kategori: Krim og spenning og Krim og mysterier
Omtale Giftstrøm
Under et narkotikaraid i Oslo pågriper politiet fem personer. En av dem er en ung mann fra Uganda. Mens politietterforsker Elli Rathke avhører ham, legger hun merke til et særpreget arr på underarmen hans. På samme tid mottar den norske ambassaden i Kampala en pakke. Det spesielle innholdet dokumenterer at Otto Kamperud er tatt som gissel av den nådeløse geriljaen han har forhandlet med i lang tid. Men ingen mottar noe krav om løsepenger. Elli fatter interesse for den unge uganderen og hans bakgrunn. Ikke minst fordi han har gode kunnskaper om sitt eget hjemland. Kidnappingen blir plutselig en sak hun må forholde seg til. Saken utvikler seg til å bli ekstremt utfordrende og kanskje den farligste i Ellis karriere. I jakten på sannheten må hun og kollega Jan Nereng håndtere både leiesoldater, lånehaier og drevne kriminelle. Dette er den andre boken av Eystein Hanssen med politietterforsker Elli Rathke i hovedrollen. DE INGEN SAVNER fikk en storslagen mottakelse og ble nominert til bokhandlerprisen.

Til toppen

Nominert til Bokhandlerprisen 2011

Flere bøker av Eystein Hanssen:

Anmeldelser Giftstrøm

«Dette er nok en mann å følge med på i jakten på 2010-tallets norske krimtalent ... Når man makter å sette problemer under debatt, samtidig som man forteller en ramsalt, spenningsmettet historie, kan man som krimleser ikke ønske mer.»
- Ola A. Hegdal, Dagens Næringsliv

«Boka er actionfylt og spennende og handlingen har overhodet ingen dødpunkter.»
- Elise Weseth, Oppland Arbeiderblad, terningkast 5

«en intenst spennende og troverdig kriminalroman som man ikke kan legge fra seg, og gjerne tar natten i bruk for å lese ferdig.»
- Kjell Einar Øren, Haugesunds Avis, terningkast 5

Til toppen

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: