Glemt (Lydbok-CD)

Serie: Erlendur Sveinsson 12

Forfatter:

Silje Beite Løken (Oversetter)

Glemt er den andre boka der vi møter den unge Erlendur Sveinsson. På klassisk Indridason-vis veves to mysterier sammen, et foregår i «nåtid» – nærmere bestemt i 1979 – og et historisk, en uløst forsvinningssak 25 år tidligere.

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2016
Innleser: Lindtner, Lasse
Spilletid: 9:02
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Kamp Knox
Oversatt av: Løken, Silje Beite
Serie:
Serienummer: 12
ISBN/EAN: 9788202528638
Kategori: Lydbøker voksne og Krim og mysterier
Omtale Glemt

1979. En ung kvinne kommer over et lik i et avsidesliggende, mineralrikt tjern utenfor Reykjavik. Sporene leder den unge og nyskilte Erlendur Sveinsson til den amerikanske marinebasen i Keflavik. Men amerikanerne på basen er lite samarbeidsvillige overfor det islandske politiet. Parallelt etterforsker Erlendur en gammel og uløst forsvinningssak som knyttes til marinebasen. En ung skolepike som sist ble sett på skoleveien som gikk forbi marineområdets brakkeområdet fra krigen, Kamp Knox.

Dette er den andre boka der vi møter den unge Erlendur Sveinsson. På klassisk Indridason-vis veves to mysterier sammen, et i «nåtid» i 1979 og et historisk, en uløst forsvinningssak over 20 år tidligere. Boka gir dypere innsikt i hva som driver helten Erlendur, samtidig gir den leseren et unikt bilde av den tøffe livet på Island, med den kalde krigen som bakteppe.

Til toppen

Andre utgaver

Glemt
Bokmål Innbundet 2016
Glemt
Bokmål Ebok 2016
Glemt
Bokmål Lydbok MP3-CD 2016
Glemt
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016
Glemt
Bokmål Heftet 2017

Flere bøker av Arnaldur Indridason:

Bøker i serien