Glimt av engler (Heftet)

Serie: Engler iblant oss-serien 1

Forfatter:

Karina Loka (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 332
Forlag: Hermon
Språk: Bokmål
Originaltittel: Angels walking
Oversatt av: Loka, Karina
Serie:
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788230212110
Kategori: Romaner
Omtale Glimt av engler
Fra bestselgende forfatter Karen Kingsbury kommer nå den første boken i en helt ny serie. Det er romantikk, spenning og mirakler i denne historien der vi møter vanlige mennesker med store utfordringer - og englene som vandrer iblant dem.
Tyler Ames er i ferd med å nå høydepunktet i sin karriere som baseballspiller da livet plutselig snus på hodet av en skade som truer med å knuse alle hans ambisjoner.
På vei mot toppen forlot han familie og venner, og nå står han alene igjen idet han møter sin største utfordring noensinne. Selv hans store kjærlighet, Sami Dawson, har funnet seg en annen. Tyler er i ferd med å gi opp håpet da en rekke små mirakler fører til at han får vaskejobb i en eldrebolig. Der danner han et usannsynlig vennskap med Virginia Hutcheson, en gammel dame med Alzheimer som kanskje kan vise seg å ha svarene han desperat leter etter.
Et team av engler har tatt på seg oppdraget å gi håpet tilbake til Tyler, Sami og Virginia. Kan små og tilsynelatende ubetydelige handlinger som foregår i det skjulte lede til helbredelse og forsoning? Kan ordene til en fremmed gjenopplive tapt kjærlighet? Enhver reise begynner med et skritt.

Det er nå englene griper inn.

Til toppen

Bøker i serien