Global and regional treaties 2016 (Innbundet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 2109
Forlag: Department of Public and International Law, University of Oslo
Språk: Engelsk
ISBN/EAN: 9788280631237
Kategori: Jus
Omtale Global and regional treaties 2016
Traktatsamlingen "Global and Regional Treaties" er utarbeidet for å gjøre tilgjengelig et bredt utvalg av traktater for studenter, forskere, advokater, dommere, rådgivere, lærere og andre som måtte være interesserte i å ha lett tilgang til de reglene som er basis for internasjonalt samarbeid og grunnleggende rettigheter.

Samlingen inneholder 333 traktater og andre internasjonale instrumenter. Disse dekker grunnreglene for de fleste saksområder og internasjonale organisasjoner. Den inneholder i tillegg systematisk register og kronologisk register på norsk og engelsk. Samlingen angir den offisielle norske tittelen på traktatene og har en oppdatert oversikt over hvilke stater som har sluttet seg til de enkelte traktatene.

I motsetning til nasjonalt regelverk endres traktater sjelden, så denne traktatsamlingen vil kunne være nyttig i mange år. Global and Regional Treaties er godkjent hjelpemiddel til eksamen på jusstudiet ved Universitetet i Oslo og Universitetet i Tromsø.

Redaktørene av traktatsamlingen er begge tilknyttet Institutt for offentlig rett, ved Det juridiske fakultet i Oslo. Ole Kristian Fauchald er professor i rettsvitenskap og underviser innen folkerett og miljørett. Bård Sverre Tuseth er cand. jur. og leder for Institutt for offentlig retts bibliotek.

Til toppen

Flere bøker av Ole Kristian Fauchald og Bård Sverre Tuseth: