Gourmet for begynnere (Innbundet)

Forfatter:

Tine Poppe (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2007
Antall sider: 295
Illustratør: Poppe, Tine
Forlag: Dinamo forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788280711373
Kategori: Mat og drikke
Omtale Gourmet for begynnere
​Dette er en bok for deg som har planer om å få det til på kjøkkenet og vil varte opp med topp mat selv om du ikke kan noe særlig fra før.

For mange høres ”gourmet” skummelt ut, men det er ikke så vanskelig som du tror! I denne boka har kokken gått inn for å gjøre oppskriftene så enkle som mulig. Og ikke minst: fremgangsmåtene er nøye beskrevet trinn for trinn. Du klarer ikke å mislykkes med dette her. Alle rettene er laget fra bunnen av, og alle ingredienser er samvittighetsfullt målt opp og veid.

Hvert kapittel avsluttes med en vinmeny, der Hjelle og kollega på Gastronomisk institutt, vinkelner Espen Misje, anbefaler drikke til maten.

Bakerst i boka finner du en nyttig liste over kokkens anbefalte adresser for råvarer. Siden han bor i Oslo, er de fleste adressene fra østlandsområdet.

Foran i boka får du en egen liste over hva du trenger på kjøkkenet. I egne Tips-rammer kan du hente inspirasjon og informasjon som det er lurt å ta med seg på veien.

Til toppen

Anmeldelser Gourmet for begynnere

"Jeg sier det med hånden på magen: Dette er den beste kokeboken på årevis. ... matgleden vender tilbake, med fanfarer og pauker ..."

- Yngve Ekern, Aftenposten

Til toppen