Gran Canaria (Spiral)

fotturguide

Serie: Fotturguide 

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Spiral
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 208
Forlag: Explore Interactive
Språk: Bokmål
Serie:
ISBN/EAN: 9788292421215
Kategori: Reise

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Omtale Gran Canaria
Gran Canaria kan by på nesten uendelige turmuligheter for vandrere. Her finnes dype daler, grønne åser og stille furuskoger, høye fjelltopper og små landsbyer langt utenfor allfarvei. Mange gamle ferdselsveier har blitt fint restaurert i de senere år og gir en unik mulighet til å oppleve hvordan det var å ta seg fram på øya før bilen gjorde sitt inntog.

Boken er tredje utgave av den første norske turguide spesielt for Gran Canaria, og inneholder hele 40 flotte vandringer herav mange nye turer og endrede ruter i forhold til forrige utgave. Turene er av varierende lengde og vanskelighetsgrad. Alt innhold og design er fullstendig revidert. Flott illustrert med flere og større foto enn i andre utgave. Oversiktskart og detaljerte kart i stor målestokk for hver tur og nøyaktige turbeskrivelser gjør det enkelt å finne fram. Kartene har et helt nytt og sterkt forbedret design, etter samme standard som i tidligere utgitte bok «Gran Canaria Sør Fotturguide».

Kapittel angående transportinformasjon omfatter detaljerte kjøreinstrukser med kilometerangivelse fra de fleste feriesteder langs sørkysten, og nøyaktig informasjon om ruter og reisetid for de som ønsker å benytte buss for å komme seg ut på fottur.

Et meget praktisk format gjør boken lett å ta med, og lett å bruke underveis på tur.

Merk at turer nærmest sørkysten, i området sør for Mogán/Soria/Fataga/Arinaga finnes i boken «Gran Canaria Sør Fotturguide».

Til toppen

Flere bøker av Pål H. Gjerden og Emma A. Arthur:

Bøker i serien