Gransking (Innbundet)

ved mistanke om korrupsjon og andre former for økonomisk kriminalitet i arbeidsforhold

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 448
Forlag: Gyldendal juridisk
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205459007
Kategori: Jus
Omtale Gransking
Hvordan gjennomføres en gransking på lovlig måte? Hvordan kan virksomheter forebygge økonomisk kriminalitet og andre alvorlige regelbrudd?

Hva kan bedrifter, organisasjoner og offentlige virksomheter gjøre for å avsløre økonomisk kriminalitet i egen virksomhet eller hos sine samarbeidspartnere? Hvordan bør ledelsen følge opp påstander eller anklager om regelbrudd begått av ansatte i egen virksomhet?

Formålet med denne boken er først og fremst å beskrive granskingsprosessen og klargjøre granskernes rolle, oppgaver og metodebruk. Dessuten gis det innspill til hvordan ledelsen kan bidra til å utvikle en sunn organisasjonskultur for å nå fastsatte mål innenfor lover, regler og egne retningslinjer.

Boken vil være nyttig for alle som arbeider med å beskytte sin egen arbeidsplass mot økonomisk kriminalitet og andre alvorlige regelbrudd. Boken er relevant for ledere, styremedlemmer, arbeidstakere, revisorer, rådgivere, advokater, journalister, kontroll- og tilsynsmyndigheter, politi og påtalemyndigheten.

Til toppen

Andre utgaver

Gransking
Bokmål Ebok 2015