Gravens hemmeligheter av William Shaw (Ebok)
Ebok

Gravens hemmeligheter (Ebok)

Forfatter:

Anlaug Lia (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2020
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.03 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Goliat forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Grave's end
Oversatt av: Lia, Anlaug
ISBN/EAN: 9788283990775
Kategori: Krim og Spenning , Skjønnlitteratur og Krim og mysterier
Omtale Gravens hemmeligheter
Et uidentifiserbart lik blir funnet i en fryser i et tomt rikmannshjem. Ingen virker til å bry seg om hvem det er eller hvem som har plassert det der. Når etterforsker Alexandra Cupidi får saken, har hun ingen anelse om at den vil lede henne til en rekke av mord og begravde hemmeligheter.

Han forsvant fem år tidligere og nesten ingen fikk det med seg. Men når bevis flyter til overflaten, som tyder på at han var knyttet til sexforbrytelser, kommer Alexandra Cupidi, datteren Zöe og vennen William South borti en skummel kraft som ønsker å bringe dem til taushet.
Når hun graver i hemmelighetene finner Alexandra Cupidi ut at kriminalitet og makt sjelden befinner seg langt fra hverandre.

William Shaw er en tidligere prisbelønt musikkjournalist og forfatter av flere sakprosabøker. Han debuterte som krimforfatter med boken A song from dead lips i 2013 og har senere utgitt totalt fire bøker i denne serien. I 2016 kom krimromanen The Birdwatcher, som ble lansert på norsk våren 2018. Boken har fått strålende anmeldelser i Storbritannia, og Fuglekikkeren fikk terningkast 6 av Adresseavisen i Norge. Oppfølgeren Salt Lane ble nominert til CWA Gold Dagger 2019, og Deadland/Dødeland utkom i 2020 og fikk også gode kritikker. Gravens hemmeligheter er fjerde bok i serien om Alexandra Cupidi i Kent-politiet.

Til toppen

Andre utgaver

Gravens hemmeligheter
Bokmål Innbundet 2020
Grave's end
Engelsk Innbundet 2020
Gravens hemmeligheter
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020