Greske hemmeligheter som forlenger livet (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 159
Forlag: Prego Mobile
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293369271
Kategori: Mat og drikke
Omtale Greske hemmeligheter som forlenger livet
Det du spiser og drikker påvirker helsen din. Med riktig hverdagskost kan du forebygge kreft og andre fryktede sykdommer og dermed også leve et langt liv, sier forfatter Harald Gautneb.

For ett år siden reise Gautneb sammen med fotograf Sven-Erik Røed til den greske øya Ikaria der øyas spreke 100-åringer bruker naturens urtehage som sitt eget medisinskap, spiser seg akkurat passe mette, drikker god vin til maten og lever et langt, avslappet og bekymringsløst liv uten tanke på hva som skjedde i går. Nå er alle opplevelsene, maten de spiste, folka de møtte og hemmelighetene med øybeboernes helsebringende kosthold samlet mellom to permer.

Sammen med ny forskning på Radiumhospitalet og en god støttespiller i lege Stig Bruset på Regnbuen Helsesenter er urteplantenes fortreffelighet dokumentert. Stadig flere viser interesse for den høye levealderen på Ikaria, der innbyggerne er blant de lengstlevende i verden, forteller Harald Gautneb.

I boken finner du også 40 oppskrifter med faktarammer om effekten urteplantene har på kroppen din. Forordet er skrevet av Stig Bruset.

Til toppen