Gulla og den fortrolla hesten (Innbundet)

Forfatter:

, Adina Kristensen (Illustratør)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Illustratør: Kristensen, Adina
Forlag: Publica
Språk: Nynorsk
ISBN/EAN: 9788282514910
Kategori: Barnebøker
Alder: 3 - 6
Omtale Gulla og den fortrolla hesten
En ond heks sperrer Gulla inne i kjelleren på en svær slottslignende borg, hvor rotter og ormer regjerer. En hest går ute i gården, bak høye murer. Det skal vise seg at også den er forhekset av en som misliker barn generelt - og de som kommer langveisfra, spesielt. Gulla må legge en plan for å redde både seg selv, og den fortrolla hesten.
Boken kan leses som et spennende eventyr - men om man går fortellingen nærmere i sømmene, så oppdager man kanskje at den er inspirert av alvorlige hendelser som skjer i virkeligheten.

Per Jan Ingebrigtsen (f.1946) bor på Stord. Han har bodd i Bergen i mange år og har hatt nær kontakt med teater, litteratur og musikklivet der. Han har jobbet som drama- og norskpedagog for musikk, dans og drama og studiespesialiserende. Han har gitt ut en rekke bøker, skuespill og faglitteratur. Per Jan Ingebrigtsen er besten til Adina.

Adina Kristensen (f. 2007) er medforfatter til "Gulla og den fortrolla hesten" og hun har illustrert boken og omslaget. Adina bor i Bergen der hun går på Slettebakken skole. I fritiden driver hun med både håndball og teater.

Tittel: Gulla og den fortrolla hesten
Forfatter: Per Jan Ingebrigtsen
Illustratør: Adina Kristensen
ISBN: 9788282514910
Format: 20x20
Innbundet

Til toppen