Gullåren (Heftet)

Serie: Jonas Fjeld-serien 3

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 130
Forlag: Dr. Spruce Books
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788283760026
Kategori: Krim og spenning
Omtale Gullåren
EN UTSKJELT OG ELSKET NORSK PULPKLASSIKER
Spesialutgave med omslag av Anders Smebye og etterord av Øvre Richter Frichs biograf, Christopher Hals Gylseth
-
Jonas Fjeld våkner til åpningen av Panamakanalen... To år før den åpnet i virkeligheten! - Vi blir med på en spektakulær tur fra Panama, via San Fransisco til Yukon-elvens bredder og Nord-Amerikas gullfylte skoger. Dette er siste bok i "trilogien" om reisen som omformer Jonas Fjeld fra røver til helt...

"- Og hva vil De nå ta Dem for? spurte Huysmann utålmodig.
- Eventyr og atter eventyr, mumlet den syke og veltet seg ut av hengekøyen og strakte armene. - Det er veien for dem som har lidt skipbrudd. - Farer, anstrengelser og nød, det er medisin for en mann, som har sett solen gå ned for alltid."
-
Jonas Fjeld-serien er en norsk eventyrserie i 21 episoder skrevet av Øvre Richter Frich i perioden 1911 - 1935. Hovedpersonen er den solide nordmannen dr. Jonas Fjeld. Norges første superhelt kan sammenlignes med Doc Savage, James Bond eller Batman, men kom til verden lenge før dem.
-
Det norske serieforlaget Dr. Spruce Books begynte i 2016 gjenutgivelsen av hele Jonas Fjeld-serien i en lett oppusset utgave. Vi har oppdatert teksten noe for å forbedre leseopplevelsen anno 2017. Vi har selvfølgelig ikke gjort noe med historien eller Øvre Richter Frichs originale spissformuleringer.

Til toppen

Andre utgaver

Gullåren
Bokmål Ebok 2016

Flere bøker av Øvre Richter Frich:

Bøker i serien