Haimennesket av Hans Olav Lahlum (Lydbok-CD)

Haimennesket (Lydbok-CD)

Serie: K2 og Patricia 6

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2015
Innleser: Nordberg, Nils
Spilletid: 8:14
Antall enheter: 7
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 6
ISBN/EAN: 9788202493622
Kategori: Lydbøker voksne og Krim og mysterier
Omtale Haimennesket

Haimennesket er en ny klassisk og Agatha Christie-inspirert krimroman i den populære og kritikerroste serien med K2 og Patricia. Med handlingen konsentrert innenfor 48 timer er den samtidig en intens spenningsroman.

K2 og Patricia er nettopp blitt kjærester da denne romanen starter, en sommerdag i 1972. K2 har fått invitasjon til en hyggelig helg på et vakkert beliggende sørlandshotell. Hotellet liger idyllisk til på en øy, men er dårlig tilpasset rullestolbrukere. Likevel blir Patricia med på det som skal vise seg å bli en alt annet enn avslappende helgeutflukt.

For nøyaktig ti år siden ble en liten guttebaby funnet ihjelslått i sin vugge på hotellet. Guttens to 16 år gamle halvsøstre skulle passe på ham. Begge sverger på at de ikke har noe med barnedrapet å gjøre. Likevel forsvant den ene av tvillingsøstrene sporløst like etter at udåden blir oppdaget. Barnets mor begikk selvmord kort tid etter.

Til toppen

Andre utgaver

Haimennesket
Bokmål Innbundet 2015
Haimennesket
Bokmål Lydbok MP3-CD 2015
Haimennesket
Bokmål Ebok 2015
Haimennesket
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015
Haimennesket
Bokmål Heftet 2016

Flere bøker av Hans Olav Lahlum:

Anmeldelser Haimennesket

«At Hans Olav Lahlums krimromaner har en stor leserkrets, er ikke vanskelig å forstå. De representerer et friskt pust i det som ellers framstår som en fastlåst sjanger.»
Torbjørn Ekelund, Dagbladet

Til toppen

Bøker i serien