Haimennesket (Heftet)

Serie: K2 og Patricia 6

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 6
ISBN/EAN: 9788202510336
Kategori: Krim og spenning og Krim og mysterier

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Omtale Haimennesket

K2 og Patricia er nettopp blitt kjærester da denne romanen starter, en sommerdag i 1972. K2 har fått invitasjon til en hyggelig helg på et vakkert beliggende sørlandshotell. Hotellet liger idyllisk til på en øy, men er dårlig tilpasset rullestolbrukere. Likevel blir Patricia med på det som skal vise seg å bli en alt annet enn avslappende helgeutflukt.

For nøyaktig ti år siden ble en liten guttebaby funnet ihjelslått i sin vugge på hotellet. Guttens to 16 år gamle halvsøstre skulle passe på ham. Begge sverger på at de ikke har noe med barnedrapet å gjøre. Likevel forsvant den ene av tvillingsøstrene sporløst like etter at udåden blir oppdaget. Barnets mor begikk selvmord kort tid etter.

Haimennesket er en ny klassisk og Agatha Christie-inspirert krimroman i den populære og kritikerroste serien med K2 og Patricia. Med handlingen konsentrert innenfor 48 timer er den samtidig en intens spenningsroman.

Til toppen

Haimennesket føyer seg inn i rekken av gode kriminalromaner fra Hans Olav Lahlums hånd
Sven Gjeruldsen, Tvedestrandsposten

Andre utgaver

Haimennesket
Bokmål Innbundet 2015
Haimennesket
Bokmål Lydbok-CD 2015
Haimennesket
Bokmål Lydbok MP3-CD 2015
Haimennesket
Bokmål Ebok 2015
Haimennesket
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015

Flere bøker av Hans Olav Lahlum:

Anmeldelser Haimennesket

"At Hans Olav Lahlums krimromaner har en stor leserkrets, er ikke vanskelig å forstå. De representerer et friskt pust i det som ellers framstår som en fastlåst sjanger. Tidskoloritten, språket og selve plottstrukturen skiller seg fra vår tids jevne krimroman, og dette er også tilfellet med høstens utgivelse, som kvalitetsmessig føyer seg pent inn i Lahlums bibliografi. Lahlum skriver i bokas etterord at han etterstreber en passe blanding av fornyelse og kontinuitet i denne serien, og det syns jeg han lykkes med."
Torbjørn Ekelund, Dagbladet

"Haimennesket føyer seg inn i rekken av gode kriminalromaner fra Hans Olav Lahlums hånd."
Sven Gjeruldsen, Tvedestrandsposten

Til toppen

Bøker i serien