Håndbok i krisemaksimering av Gunnar R. Tjomlid (Ebok)
Ebok

Håndbok i krisemaksimering (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2016
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.9 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Spartacus
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788243010901
Kategori: Debatt og samfunn
Omtale Håndbok i krisemaksimering
Voldsbølge, flyktningflom, kreftbombe, giftalarm, autismeepidemi.

Maten har aldri vært farligere, gatene har aldri vært mer utrygge, folkehelsa har aldri vært dårligere, sex har aldri vært mer sjokkerende, og hvite varebiler har aldri vært skumlere enn i dag. Om vi skal tro avisforsidene. Men sannheten er ofte det motsatte. Vi lever i en bedre, tryggere og sunnere verden enn noensinne tidligere, og likevel gir media inntrykk av at enden er nær.

Hver eneste dag.

Den vanvittige informasjonstrømmen vi utsettes for fra både tradisjonelle og nye medier stiller stadig større krav til oss som konsumenter av nyheter. Media bruker frykt og overdrivelser for å selge, men med de riktige tankeverktøyene kan du lære å skille fakta fra fusk.

Se på denne boken som et lite verktøyskrin i å tenke kritisk. Du vil lære hvorfor en dobling i risiko ikke alltid er så farlig som et høres ut, hvorfor det meste av det du leser av helsenyheter er feil, hvorfor økologiske epler er fulle av E-stoffer, hvorfor «det falske nullpunkt» lurer deg, og hvorfor evolusjon har formet hjernen din slik at den lurer deg.

Hver eneste dag.

Ikke minst vil du lære å bli den middagsgjesten som alltid gjør seg upopulær ved å påpeke at saken nok er litt mer komplisert enn som så. Men når endetiden likevel er nær, har du ingenting å tape.

Til toppen

Andre utgaver

Håndbok i krisemaksimering
Bokmål Heftet 2016

Flere bøker av Gunnar R. Tjomlid: