Harry Potter og Barnets forbannelse (Innbundet)

Del én og to

Serie: Harry Potter 

Forfatter:

, og

Torstein Bugge Høverstad (Oversetter)

Forfatter: , og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 344
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Harry Potter and the Cursed Child
Oversatt av: Høverstad, Torstein Bugge
Serie: Harry Potter
ISBN/EAN: 9788202525460
Kategori: Barnebøker
Alder: 10 - 99

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Omtale Harry Potter og Barnets forbannelse

Det har alltid vært vanskelig å være Harry Potter, og det er ikke mye lettere nå som han er en overarbeidet ansatt i Magidepartementet og far til tre barn i skolealder.

Mens Harry strever med en fortid som nekter å bli der den hører hjemme, må hans yngste sønn Albus slite med tyngden av en familiearv han aldri ønsket. Fortid og nåtid vikles illevarslende inn i hverandre, og både far og sønn lærer en ubehagelig sannhet: noen ganger kommer mørket fra uventede steder.

Harry Potter og Barnets forbannelse er et skuespill i to deler, som skal sees i rekkefølge. Spesialutgaven er basert på prøvemanuset og vil være i salg til den endelige utgaven av manuskriptet utgis i 2017.Harry Potter og Barnets forbannelse regnes som den åttende boken om Harry Potter.

Til toppen

Harry Potter-magien lever
Jon H. Rydne, VG

Andre utgaver

Flere bøker av J.K. Rowling, Jack Thorne og John Tiffany:

Anmeldelser Harry Potter og Barnets forbannelse

Igjen har J.K. Rowling tryllet frem en fascinerende og kompleks Harry Potter-story, ispedd passe doser humor, sterke følelser, dramatisk fremdrift og mørk ondskap – samt heldigvis en ny generasjon uredde antihelter med tryllestav. [...] vi er fullt og helt tilbake i det magiske og dypt originale Potter-universet. [...] La oss håpe at «Harry Potter og Barnets forbannelse» ikke blir det siste eventyret Rowling spinner fra sin unike magiske verden.
Jon H. Rydne, VG

Til toppen

Bøker i serien