Harry Potter og Ildbegeret (Innbundet)

Serie: Harry Potter illustrert 4

Forfatter:

Jim Kay (Illustratør) Torstein Bugge Høverstad (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 464
Illustratør: Kay, Jim
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Harry Potter and the Goblet of Fire
Oversatt av: Høverstad, Torstein Bugge
Serie: Harry Potter illustrert
Serienummer: 4
ISBN/EAN: 9788202476014
Kategori: Barnebøker
Alder: 6 - 99

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Omtale Harry Potter og Ildbegeret

Til alle Harry Potter-fans og nye lesere – den 8. oktober 2019 lanseres den fjerde illustrerte utgaven i serien om Harry Potter!

Den prisbelønte illustratøren Jim Kay tar magien til nye høyder i denne nydelige, gjennomillustrerte utgaven av J.K. Rowlings Harry Potter og Ildbegeret.

Det er sommerferie før det fjerde året på Galtvort, og en natt bråvåkner Harry med en brennende smerte i arret i pannen. Han har hatt en merkelig drøm han ikke kan la være å bekymre seg over – helt til han får en herlig invitasjon fra Ronny til verdenscupen i rumpeldunk!

Snart er han sammen med Ronny og Hermine, og jubler over å få se en rumpeldunkkamp på toppnivå. Men så skjer det noe forferdelig som kaster en skygge over alle, og spesielt Harry. Dystre, maskerte skikkelser marsjerer gjennom området, og like etter oppdager Hermine en lysende dødningeskalle på himmelen. Alt tyder på at Voldemort er i ferd med å vende tilbake …

«Jeg elsker å se Jim Kays tolkning av Harry Potters verden, og jeg føler meg beæret og takknemlig for at han fortsetter å låne talentet sitt til den.» – J.K. Rowling

Til toppen

Flere bøker av J.K. Rowling:

Bøker i serien