Havdypet (Innbundet)

Serie: Nysgjerrig på 

Forfatter:

Espen Friberg (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 80
Illustratør: Friberg, Espen
Forlag: Mangschou
Språk: Bokmål
Serie:
ISBN/EAN: 9788282381147
Kategori: Faktabøker
Alder: 9 - 12

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Omtale Havdypet
Visste du at det lever selvlysende blekkspruter mange tusen meter ned i havdypet, og at lyset fra dem kan brukes til alt fra å fange mat, lokke til seg en kjæreste eller jage fiender avgårde? Eller at undersjøiske vulkaner kan skape både tsunamier og fiskemat?

Langt, langt nede i dyphavet foregår det ting vi mennesker har lite greie på. Men det forhindrer ikke forskerne fra å forsøke å finne det ut. I denne boken skal vi gjøre et dykk ned i det dypeste av dypet. Boka er gjennomillustrert med fotografier og tegninger.

Nysgjerrig på... er en fagbokserie for barn om forskning og vitenskap, utgitt i samarbeid med Nysgjerrigper i Norges forskningsråd.

Til toppen

Anmeldelser av Havdypet

"Inviterende og flott faktabok! Teksten er delt opp i små avsnitt med titler som Fleip eller fakta, Livstruende tsunami, Jakten på klodens første dyr eller Havforskernes fremtidsdrømmer. Vitenskapelige fakta alternerer med anekdoter, myter og rekord-registreringer. Svært appetittvekkende med sjeldne fotografier og spreke illustrasjoner. Nysgjerrig på... er en fagbokserie som er utgitt i samarbeid med Nysgjerrigper i Norges forskningsråd."
NRK

Til toppen

Bøker i serien