Hei! B1 Arbeidsbok (Heftet)

Norsk for voksne innvandrere nivå B1

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 194
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202616267
Fag: Norsk for viderekomne (B1-C1)
Nivå: Spor 1 - B1, Spor 2 - B1
Komponent: Arbeidsbok
Omtale Hei! B1 Arbeidsbok

I Hei! B1 Arbeidsbok legges det opp til mye kommunikasjon og samarbeid, og til refleksjon rundt det man har lært og det man trenger å lære.

I Hei! B1 Arbeidsbok starter vi med det kjente. Hver leksjon starter med en oppgave som henter frem det deltakeren har lært om tema. Det legges til rette for en undervisning der vi bygger videre på kunnskap som deltakerne allerede har tilegnet seg. Vi går fra det kjente til det ukjente, og det legges i stor grad til rette for at deltakerne får utvidet kunnskap de allerede har. I tilfeller der vi ikke kan forvente at deltakerne har forkunnskaper, vil bilder og oppgaver hjelpe til med å gjøre abstrakte og ukjente tema forståelige.

Arbeidsboka har rollespilloppgaver der deltakerne får øve seg på å utrykke ulike meninger, og de får trening i å se en sak fra flere sider. De samarbeider om å skrive videre på samtaler knyttet til dagligdagse situasjoner. De får øve på å innlede, opprettholde og avslutte samtaler, og de får trene på å uttrykke og gi respons på følelser som passer til situasjonene.

Deltakerne jobber med både muntlige og skriftlige oppgaver i arbeidsboka. De får trening i å bruke nytt vokabular og veiledning i hvordan de kan skrive tekster med innhold som passer til tema. De får øving i å skrive tekster som har logisk oppbygging, god sammenheng, er lette å følge og passer til overskriften.

Bak i Hei! B1 Arbeidsbok er det en minigrammatikk som gir deltakerne oversikt over grunnleggende grammatiske strukturer. Det er også grammatikkoppgaver til hver leksjon. Oppgavene skal bevisstgjøre deltakerne og gi dem innsikt som fører til at de uttrykker seg mer presist, og unngår elementære feil som kan føre til misforståelser. En av oppgavetypene er å kjenne igjen verb, substantiv og adjektiv, og trene på å bruke disse riktig i egne eksempler. Deltakerne får også veiledning og hjelp til å lage setninger og de får øve på ulike setningstyper.

Til toppen

Flere bøker av Vibece Moi Selvik: