Helbredernes hemmeligheter av Bjarne Røsjø (Ebok)
Ebok

Helbredernes hemmeligheter (Ebok)

slik virker alternativ behandling

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2013
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.13 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Spartacus
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788243007642
Kategori: Familie og helse og Dokumentar og fakta
Omtale Helbredernes hemmeligheter
Nordmenn kjøper hvert år helsekostpreparater og alternative behandlinger for seks milliarder kroner. Homeopater, akupunktører, healere og andre alternative behandlere hevder gjerne at de forvalter en helhetlig kunnskap som legevitenskapen ignorerer, og helbredelser blir ofte beskrevet som overnaturlige eller uforklarlige. Skeptikerne har derimot en tendens til å avfeie alternativ behandling som tull og tøys og placeboeffekter..

Helbredernes hemmeligheter lanserer isteden en tredje og mer balansert fortelling om Det alternative Norge: Hvis 50 000 mennesker sier at de er blitt bedre av å snakke med Snåsamannen, er det for lettvint å si at de tar feil. .
.
Bjarne Røsjø har intervjuet en rekke eksperter om blant annet placeboeffekten, medisinsk statistikk og hjerneforskning. Ekspertene gir til dels overraskende svar som alle peker i samme retning: De alternative behandlingenes resultater lar seg i stor grad forklare ved hjelp av kjente vitenskapelige prinsipper og bruk av sunn fornuft..
Bjarne Røsjø har bakgrunn som journalist og har skrevet om forskning i mer enn 15 år. Boka Helbredernes hemmeligheter er skrevet på grunnlag av litteraturstudier og intervjuer med en rekke fremragende norske forskere.Røsjø arbeider for tiden som medierådgiver i Klima- og forurensingsdirektoratet. .

For tiden konsentrerer han seg om å skrive flere bøker, holde foredrag, fotografere og pleie diverse andre hobbyer.

Til toppen