Hellstrøm jr. (Innbundet)

60 oppskrifter & gode tips

Forfatter:

Stian Broch (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 189
Illustratør: Broch, Stian
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788203390456
Kategori: Mat og drikke
Alder: 8 - 99
Omtale Hellstrøm jr.
Denne kokeboka er en stjernekokks arv til kommende generasjoner. For Eyvind Hellstrøm er mat essensen i livet. Kan du lage god mat, åpner det dørene til et liv med gode opplevelser, sier han. Hellstrøm vil gjøre tenåringer interessert i mat og matlagning. Til å hjelpe seg har han fått med seg sitt fadderbarn Elise og hennes venner. Sammen har de laget en kokebok med 50 oppskrifter på frokost, lunsjretter, hverdagsmiddag, søndagsmiddag, festmat, buffémat samt fristende snacks og godsaker. Oppskriftene er enkle, og rettene er tilpasset råvarer man får i årets sesonger. Boka er full av geniale tips, og steg-for-steg bilder viser hvordan man best skjærer, hakker, rører, ruller, baker...

Til toppen

Årets beste kokebok 2012
Aperitif

Flere bøker av Eyvind Hellstrøm:

Anmeldelser Hellstrøm jr.

«Aldri før har noen tatt små kokker så på alvor som det Eyvind Hellstrøm gjør med sin bok beregnet på kjøkkenets juniorer. Vår mest berømte kokk tar frem sine luneste sider. Sammen med Elise, sitt fadderbarn på femten år, viser han hvordan ungdom kan tas på alvor i matveien.

Boken er på alle måter gjennomtenkt, med flott design og stor brukervennlighet. Først og fremst formidler den en reflektert holdning til mat, skikkelig mat, og forhåpentligvis når den frem til sin store, viktige målgruppe, ungdommen.

For det er barn og unge som skal få Norge inn i bedre matvaner.»

Aperitif.no

Til toppen