Helsefremming i kommunehelsetjenesten (Heftet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 304
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202436582
Kategori: Helse- og sosialfag
Fag: Helsefag, Sykepleiefag
Nivå: Akademisk
Omtale Helsefremming i kommunehelsetjenesten

Denne boka er et svar på oppgavene samhandlingsreformen har medført for de kommunale helsetjenestene. Økt vekt på helsefremmende arbeid er én av utfordringene.

Forfatterne beskriver hvilke forutsetninger som må være til stede for å kunne fremme helse. De presenterer teori og ny forskning, og viser hvordan helsepersonell i praksis kan arbeide helsefremmende innen kommunehelsetjenesten.

Boka er skrevet for studenter i bachelor- og masterstudier innen sykepleie og de andre helsefagene. Den er også aktuell og nyttig for helsepersonell og ansatte i de kommunale helse- og omsorgstjenestene, og for beslutningstakere.

Redaktørene av boka:
Gørill Haugan er utdannet sykepleier og er ph.d. Haugan er ansatt som førsteamanuensis ved Institutt for sykepleievitenskap, Norges tekniske og naturvitenskapelige universietet, NTNU. Hun er også tilknyttet Senter for helsefremmende forskning i Trondheim.

Toril Rannestad er utdannet sykepleier og er dr.polit. Rannestad er ansatt som professor ved Institutt for sykepleievitenskap, Norges tekniske og naturvitenskapelige universitet, NTNU. Hun var med å etablere Senter for helsefremmende forskning i Trondheim.

Til toppen

Flere bøker av Gørill Haugan og Toril Rannestad:

Du vil kanskje også like