Her på berget Arbeidsbok (Heftet)

Norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 176
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202279202
Fag: Norsk for viderekomne (B1-C1)
Komponent: Arbeidsbok

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Omtale Her på berget Arbeidsbok
Arbeidsboka har varierte oppgaver til alle kapitlene og gir mulighet til å tilpasse undervisningen til den enkeltes interesse og nivå. Oppgavene bidrar til å befeste ordforrådet i tekstene. Arbeidsboka har også mange grammatiske forklaringer og øvelser som trener inn strukturene. Arbeidsboka inneholder de tekstene til uttaleøvelser og lytteøvelser som finnes på Lærer-CD-ene.

Elev-CD-en inneholder mange av tekstene fra tekstboka. Denne CD-en kan kursdeltakerne bruke individuelt. De kan høre på innlesningene, og de kan gjenta selv. Læreren kan også bruke den i klasserommet.

Lærer-CD-ene inneholder uttale- og lyttestoff til alle kapitlene. Oppgavene står i arbeidsboka, og læreren kan finne fullstendig tekst på nettstedet. Lærer-CD-ene er i hovedsak beregnet for læreren i undervisningen.

Nettstedet inneholder varierte og selvinstruerende interaktive øvelser til hvert kapittel. Det er gratis tilgang til nettstedet www.herpaberget.cappelendamm.no. På nettsiden kan lærere også finne alle tekster til lytteprøvene, fasit til mange av oppgavene i arbeidsboka og ekstrastoff til læreverket. Lærere tildeles passord til ressurssiden ved å besøke nettstedet. Innhold spesielt for nivå C1 finnes på nettstedet.

Forfatterne Elisabeth Ellingsen og Kirsti Mac Donald har skrevet flere læreverk og har lang undervisnings-erfaring ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier ved Universitetet i Oslo.

Læreverket består av:

  • Tekstbok
  • Arbeidsbok
  • Elev-cd
  • Lærer-cd-er
  • Elevnettsted, gratis
  • Lærerressurs på nettstedet, gratis

Til toppen

Andre utgaver

Flere bøker av Elisabeth Ellingsen: