Her på berget (Heftet)

Samfunnsfag og norsk for fremmedspråklige elever

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 156
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202261542
Fag: Norsk for viderekomne (B1-C1)
Nivå: Spor 3 - B2, Spor 3 - C1
Komponent: Tekstbok

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Omtale Her på berget

Tekstboka inneholder nyttig faktakunnskap, samtidig som leseren vil tilegne seg et vokabular som er viktig i arbeidslivet og i videre studier. Innholdet egner seg til samtaler og diskusjoner.

Her på berget tar for seg sentrale emner innenfor norsk kultur, historie og samfunnsforhold. Målgruppen er voksne som ønsker å lære mer norsk. Verket passer for kursdeltakere og studenter som allerede har et visst vokabular i norsk, og som har kjennskap til hovedtrekkene i den norske grammatikken.

Her på berget passer for nivå B2 i læreplan i norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere, og den egner seg for kursdeltakere som skal ta språkprøven på høyere nivå. Innhold spesielt for nivå C1 finnes på nettstedet. På Universitetene er den beregnet for studenter på trinn 3. Kursdeltakerne kan for eksempel allerede ha gjennomgått læreverkene På vei og Stein på stein.

Forfatterne Elisabeth Ellingsen og Kirsti Mac Donald har skrevet flere læreverk og har lang undervisnings-erfaring ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier ved Universitetet i Oslo.

Læreverket består av:

  • Tekstbok
  • Arbeidsbok
  • Elev-cd
  • Lærer-cd-er
  • Elevnettsted, gratis
  • Lærerressurs på nettstedet, gratis

Til toppen

Andre utgaver

Her på berget Tekstbok (2016)
Bokmål Heftet 2015

Flere bøker av Elisabeth Ellingsen: