Hevnen er søt (Heftet)

Serie: Donut-dagbøkene 2

Forfatter:

David Tazzyman (Illustratør) Jan Chr. Næss (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 277
Illustratør: Tazzyman, David
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Revenge is sweet
Oversatt av: Næss, Jan Chr.
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788205467743
Kategori: Barnebøker
Alder: 9 - 12
Omtale Hevnen er søt
Pocketutgave av den andre Donut-dagboka. Når man tror det ikke kan bli verre ... Det kan det!

Dermot Milligan har problemer. Han er overvektig, og fullstendig hekta på donuts. Moren har bestemt at han må gå til en kostholdsekspert. Doktor Morlock. En skikkelig drage. Dagboka var doktor Morlocks idé. Ikke bare må Dermot skrive ned hvor mange donuts han spiser hver dag, han må også - og dette er virkelig noe dritt - snakke om FØLELSENE sine!
Dette er den andre boka om Dermot; og den handler om den evige kampen mot bøllene som omgir han, og enda verre: Hans elskede donuts. Etter første semester på skolen trodde han ikke det var mulig å synke dypere. Alle klassekameratene kaller ham Donut, den gærne gymlærereren hater ham, og gutten med det slappe håret er rett og slett OND. Og som om ikke det var nok: Noen har begynt å gå på do på upassende steder rundt på skolens område. Rektor søker hjelp hos den internasjonalt anerkjente bæsjeeksperten Dr Morlock for å få fatt på synderen - og av en eller annen grunn retter hun mistanken mot Dermot. Han har ikke noe annet valg enn å ta tak i saken og finne synderen - før ryktet hans blir ødelagt for alltid..
Dette er engelskmennenes svar på "En pingles dagbok", og vi lover: Det er HYSTERISK morsomt! Og ganske pinlig ?
«I en tid da overvekt blant barn bekymrer mange, og hvor fokuset på mobbing er stort ? er det virkelig en utfordring å skrive en historie som dette. Anthony McGowan klarer det med glans ? en klok, morsom, varm og inspirerende roman som fortjener mange lesere.» «Akkurat som en donut er denne boka både søt og litt kvalmende på en gang. Og dessuten ? veldig, veldig morsom!» (Andy Stanton, forfatter av Herr Grim-bøkene)

Til toppen

Bøker i serien