Hjalmar (Heftet)

helt normalt

Forfatter:

Nils Axle Kanten (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 120
Illustratør: Kanten, Nils Axle
Forlag: Egmont
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788242961310
Kategori: Tegneserier og grafiske romaner
Omtale Hjalmar
Kor e alle helter hen? Disse udødelige ord fra Jan Eggum er stadig like aktuelle. Vi trenger nemlig noen å se opp til, noen med kjeve av stål og biceps av granitt, som vifter på kappen sin og hjelper oss arme stakkarer når vi trenger det som mest. Det vil du dessverre ikke få i denne samlingen av Hjalmar. Du får desto flere hverdagshelter! Mennesker med mer eller mindre utviklet gangsyn i stedet for røntgensyn. Som har evnen til å skifte en bleie på tiden det tar Clark Kent å skifte til stillongs. Som har en ukuelig evne til å reise seg opp og ta ett skritt videre, selv lenge etter at løpet er kjørt - og serveringen stengt. Med andre ord, Hjalmar. En fyr der alt er (nesten) helt normalt!
I den nye boken Hjalmar - Helt Normalt har vi samlet de beste stripene av de senere årenes produksjon av Nils Axle Kantens fornøyelige stripeserie om hverdagshelten Hjalmar! Denne boken har et skarpt fokus på de nære ting, hva som skaper en hverdagshelt. Alle som har kjent på tidsklemma og ulike hensyn innad i familien, vil garantert kjenne seg igjen i denne boken.

Om forfatteren:

For Nils Axle har tegning og musikk alltid vært en del av tilværelsen. Med utdanning fra animasjonslinjen på Høyskolen i Volda og bakgrunn som storyboard-tegner og animatør for blant annet Qvisten Animation og filmene om redningsskøyta Elias, var ikke veien lang til å lage egne serier.

I 2009 så Hjalmar dagens lys som et bidrag til Dagbladets tegneseriekonkurranse, der den endte på sølvplass. Siden 2010 har serien gått fast i Pondus, samt i ca. 30 aviser i hele Norden.

Til toppen